ASIAKASSIVUT

Tervetuloa foralin asiakassivuille. Sivut sisältävät hyödyllisiä linkkejä, ohjeita ja vinkkejä tuotteidemme käyttämiseksi. Alapuolella näet listan tärkeimmistä työkaluista, jotka olemme koostaneet avuksesi.

WebsitePanel
Webhotellipakettien hallintaan käytetään WebsitePanel- hallintasovellusta. Kirjautuminen hallintaan tapahtuu tilausvahvistuksessa ilmoitetun osoitteen kautta. Tietoturvasyistä emme julkaise osoitetta tällä sivulla. Voitte pyytää sen Helpdeskimme kautta..


WebMail
WebMailissa voi lukea ja lähettää sähköpostia turvallisesti SSL-salatussa yhteydessä. Jos olet verkkotunnuksen pääkäyttäjä, voit myös luoda ja muokata postilaatikoita. Kirjaudu sisään tästä.


SmarterStats
SmarterStats on lisäpalvelu, joka analysoi verkkosivuston liikennettä, ja esittää monipuolisten raporttien avulla tietoja mm. sivuston kävijöistä ja linkittäjistä. Kirjaudu sisään tästä.


HelpDesk
Tarvitsetko apua? Jätä tukipyyntösi HelpDesk:in kautta. Tukipyynnöllesi avataan tiketti eli tapahtumatunnus, jonka avulla viestisi käsitellään nopeasti ja järjestelmällisesti. Siirry HelpDesk- sivulle tästä.


Kysytyimmät kysymykset
Helppokäyttöinen FAQ- sivumme tietää todennäköisesti vastauksen kysymykseesi. Jos ei tiedä - kysy rohkeasti. Siirry FAQ- sivulle tästä.


Tekniset tiedotteet
Tekniset tiedotteet- sivulla kerromme muutostöistä ja (sangen harvinaisista) vikatilanteista palveluissamme. Siirry Tekniset tiedotteet- sivulle tästä.


Hosting