KUMPPANIALUEELLE

Foralin kumppani on aito partneriForalin kumppanuusohjelma on tarkoitettu mainostoimistoille, lisäarvo- ja täydennyspalveluja tarvitseville it- ratkaisutuottajille ja webmastereille.

Foralin kumppani on aito partneri

Valmistat professionaalisia internetsivustoja ja web-sovelluksia asiakkaillesi. Tuotat niitä ehkä yhden tai 365 kappaletta vuodessa. Sijoitat asiakkaasi sinne sun tänne, saaden julkaisuvaiheessa tai ongelmien sattuessa tukea luvattoman kehnosti. Pahimmillaan jonotat maksulliseen helpdeskiin, jossa sinua pidetään lähinnä kiusankappaleena. Oikeastaan sinun ei pitänyt edes joutua tähän tilanteeseen, mutta et voi jättää asiakastasi pulaan. Kuulostaako tutulta?

Foralissa opitaan nopeasti tuntemaan sinut. Saat ensikerrasta lähtien aitoa tukea niin sivuston kuin sähköpostien käyttöönottoon liittyvissä asioissa. Jos kohtaamaasi ongelmaan ei löydy heti vastausta, siirtyy asia tekniselle tiimillemme, joka tutkii asian perinpohjin ensi tilassa.

Kumppaneillamme on käytettävissään kaikki ASP.net- palvelu Rubiinin herkut ja SQL Server- tietokantapalvelu. Voit kehittää yhä toimivampia web-sovelluksia joutumatta miettimään kehitystyön hostauskustannuksia.


 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting