MS SQL Server 2014



Varmista websivustosi skaalautuvuus

.NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.

SQL Server- palvelussa markkinoiden uusimpia ja suorituskykyisimpiä Dell PowerEdge- moniprosessoripalvelimia. Tietokannat ovat RAID- peilattuja, ja niistä otetaan kerran vuorokaudessa varmuuskopio erilliselle varmuuskopiopalvelimelle.


SQL Server 1 SQL Server 2 SQL Server 3
Avausmaksu 0 € 0 € 0€
Hinta (alv 0%):
Laskutuskausi: 12 kk
Laskutuskausi: 1 kk

19,90 €/kk
27,87 €/kk

27,90 €/kk
34,42 €/kk

49,90 €/kk
57,38 €/kk
Tietokannan levytila 100Mt 200Mt 1 Gt
Liikennöintinopeus 100Mb/sek 100Mb/sek 100Mb/sek
Käyttäjät 5 käyttäjää,
hallittavissa itse
Control Panelissa
5 käyttäjää,
hallittavissa itse
Control Panelissa
5 käyttäjää,
hallittavissa itse
Control Panelissa
OLEDB- yhteydet Kyllä Kyllä Kyllä
Etäyhteys Kyllä Kyllä Kyllä
Palomuuri Kyllä Kyllä Kyllä
Valvonta 24/7 Kyllä Kyllä Kyllä
RAID-varmennus Kyllä Kyllä Kyllä
Varmuuskopiointi Kyllä Kyllä Kyllä
UPS Kyllä Kyllä Kyllä
Kulunvalvonta Kyllä Kyllä Kyllä
Lukittu palvelinkaappi Kyllä Kyllä Kyllä
Palosuojaus Kyllä Kyllä Kyllä
Lisälevytila (alv 0%) Siirto SQL2- pakettiin Siirto SQL3- pakettiin 19,90€/kk/1Gt


Tietokannat ovat palomuurilla suojattuja. Tästä huolimatta voit käyttää tietokantasi hallintaan tuttuja työkaluja (esim. Microsoft SQL Server Management Studio, Express 2013 for Web, Microsoft Visual Studio, TOAD for SQL Server, MS Access jne...) omasta työpisteestäsi käsin. SQL Serverin palomuuri avautuu automaattisesti hetken kuluttua siitä, kun olet kirjautunut websivuston Control Paneliin.

 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting