Platinum- sähköpostipalveluAsiakkaidemme paljon käyttämä sähköpostiratkaisu on käsilläsi! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.

Platinum- sähköposti hinnoitellaan sähköpostilaatikkokohtaisesti. Yhden gigatavun kokoisen postilaatikon hinta on vain 4,90 eur/kk (6,02 eur alv 24%), joka on puolet edullisempi kuin markkinoilla olevat Exchange- ratkaisut.

Tilaa Platinum- sähköpostipalvelu soittamalla asiakaspalveluumme (09) 279 48320.Aidosti tehokasta viestintää

Tiedon kulku on yrityksen tärkeimpiä voimavaroja. Toimivaan ryhmätyöhön tarvitaan tietysti muutakin kuin tietotekniikkaa, mutta kyllä se vaan kummasti helpottaa kun hommat toimii.

Foral.net:in Platinum- sähköpostipalvelun avulla saat käyttöösi markkinoiden edistyksellisimmät ryhmäviestintätyökalut ilman kalliita investointeja. Palvelun avulla yrityksen työntekijät pysyvät ajan tasalla ajasta paikasta riippumatta, ja voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.


Sähköposti

Pääset sähköpostiisi mistä tahansa, mihin aikaan tahansa, käyttämällä suosikki selaintasi.

Tarkastele sähköpostia, kalenteria, kontakteja, tehtäviä ja muistiinpanoja olit toimistolla, tien päällä tai kotona käyttämällä selaintasi. Webmailissa on nykyaikainen ja käyttäjäystävällinen ulkoasu.

Postipalvelimen ulkoasu on yhdistelmä yksinkertaista designia täysillä toiminnallisuuksina. Palvelut ovat käytettävissä mistä tahansa missä Internet yhteys on käytettävissä.


Työskenteletpä pulpettisi ääressä tai tien päällä, käytettävissäsi on täydet synkronointi mahdollisuudet eri laitteiden kanssa.ActiveSync

Voit valita synkronoitavaksi sähköpostin, kontaktit, kalenterit, tehtävät ja muistiinpanot. Nämä ominaisuudet on käytettävissä monilla sähköpostisovelluksilla kuten Microsoft Outlook 13, Windows 8 Mail, Apple Mail, eM Client and Mozilla Thunderbird. Käyttäjät voivat myös synkronoida viimeisimpien Apple, Android and Windows puhelinten and tablettien kanssa Exchange Web Services, Exchange ActiveSync, CalDAV, CardDAV yhteyksien avulla.
Synronointi matkapuhelimeen edellyttää datayhteyttä mobiilioperaattoriltasi. Suosittelemme kiinteähintaista dtataliittymää, jotta ikäviltä yllätyslaskuilta vältytään.


Jaetut kalenterit

Haluaisitko tarkistaa, onko kollegallasi aikaa pitää palaveri perjantai-aamupäivällä. Jos kollegasi on jakanut kalenterinsa sinun katsottavaksi, voit vilkaista asian suoraan hänen kalenteristaan. Jos hän on antanut sinulle luvan jopa muokata kalenteriaan, voit samantien lisätä palaveriajan hänen kalenteriinsa. Uusi kalenterimerkintä näkyy samantien myös kollegasi matkapuhelimessa.

Jaetut sähköpostilaatikot

Olisiko kätevää, jos kollegallasi olisi mahdollisuus lukea tiettyä sähköpostilaatikkoasi esimerkiksi lomasi aikana? Olisiko kätevää, jos useampi henkilö voisi lukea tietyn laatikon viestejä? Tässä palvelussa kaikkia sähköpostilaatikoita voi jakaa joko luettavaksi tai muokkausoikeuksin muille henkilöille tai henkilöryhmille. Jakamisen voi ottaa käyttöön milloin tahansa ja poistaa haluttuna ajankohtana WebMail- käyttöliittymän kautta.

Jaetut kontaktiluettelot

Perusta yhdelle sähköpostilaatikolle kontaktiluettelo, ja jaa se muiden käyttäjien nähtäväksi tai muokattavaksi. Näin tärkeät yhteystiedot ovat aina kaikkien saatavilla ja yhdessä paikassa ajan tasalla.

Jaetut tehtävälistat

Ylläpidä yksityistä tai jaettua tehtävälistaa. Aseta tehtäville aikataulu, prioriteetti, ja muistutus matkapuhelimeen. Seuraa reaaliajassa tehtävää suorittavan kollegasi edistymistä.

Ylläpito,- valvonta ja varmuuskopiointi

Älä murehdi kalliista palvelininvestoinneista, vielä kalliimmasta seurannasta ja ylläpidosta tai tähtitieteellisen kalliista varmisturatkaisuista. Ne ovat kaikki mukana tässä palvelupaketissa. Huolehtimme siitä, että sähköpostinne sijaitsevat turvallisessa ympäristössä järeiden palomuurien takana, päivittäin varmennettuna. Tämä ei myöskään ole sellainen kohuttu pilvipalvelu jonka todellisesta tarjoajasta ei ole tietoa. Sähköpostit sijaitsevat fyysisesti Suomessa foral.net:in omistamilla ja hallinnoimilla palvelimilla.

Ominaisuudet


 Push Mail Jatkuva sähköpostin, kalenterimerkintöjen ja yhteystietojen synkronointi sähköpostiohjelman ja mobiililaitteen välillä.
 Jaetut resurssit Voit jakaa minkä tahansa resurssin, kuten sähköpostilaatikon, kalenterin tai tehtävälistasi kenelle tahansa organisaatiossasi katsottavaksi tai muokattavaksi Outlookissa tai WebMailissa.
 Varmuuskopiointi Kaikki sähköpostipalvelimella sijaitsevat sähköpostit varmuuskopioidaan kerran vuorokaudessa.
 Edistynyt WebMail Kaikkia ominaisuuksia voi säätää WebMail käyttöliittymästä miltä tahansa internettiin kytketyltä tietokoneelta.
 Domain split Platinum- palvelu on sähköpostilaatikkokohtainen. Voit tilata palvelun vain niille henkilöille joilla tarve on todellinen. Muut pääsevät nauttimaan SmarterMail Enterprise- palvelimen muista ominaisuuksista täysmääräisesti.
Postilaatikot: 1 kpl (POP3(SSL), IMAP(SSL), WebMail, Exchange ActiveSync, SSL-salattu WebMail)
Laatikoiden koko: 1000 Mt / laatikko (Nostettavissa aina 1 gt:llä Jättilaatikko-palvelulla)
Webmail: Voit lukea ja lähettää sähköpostia web- selaimella miltä tahansa internettiin kytketyltä koneelta.
SSL-suojattu webmail: WebMail on halutessasi SSL-salattu, joten ulkopuoliset eivät voi kaapata sähköpostin salasanaasi.
Online tilienhallinta: Voit luoda uusia sähköpostitilejä ja aliaksia, sekä vaihtaa salasanoja WebMail- liittymässä.
email-aliaksia: Voit luoda rajoittamattomasti aliaksia eli "valetilejä", joihin saapuva posti ohjataan olemassa olevaan laatikkoon. Tämä kannattaa huomioida, sillä todellisuudessa tarvittavien sähköpostitilien lukumäärä riippuu henkilöstön määrästä. Esim. myynti@omadomain.com, asiakaspalvelu@omadomain.com ja tilaukset@omadomain.com eivät tarvitse kukin omaa tiliä, jos kaikki näihin osoitteisiin tulevat viestit ohjataan pertti@omadomain.com:lle.
email-Forward: Voit ohjata saapuvan sähköpostin johonkin toiseen email-osoitteeseesi. Esimerkiksi pirkko@omadomain.com:lle lähetetyt viestit jälleenlähetetään osoitteeseen etunimi.sukunimi@jokuosoite.com
lomavastaaja: Automaattinen vastaaja, joka kertoo sähköpostin lähettäjälle ansaitsemastasi lomasta.
catch all-tili: Kaappaa kaikki verkkotunnuksellesi saapuva sähköposti, vaikka etunimessä olisi kirjoitusvirhe tai vastaanottajaa ei ole olemassa.
Autentikoiva SMTP: Autentikoivan lähtevän postin palvelimen avulla voit lähettää sähköpostia minkä tahansa internetyhteyden kautta muuttamatta sähköpostiohjelmasi asetuksia.
Domainaliakset: Mikäli haluat käyttää useita verkkotunnuksia joilla on keskenään samat sähköpostilaatikot, ei jokaiselle verkkotunnukselle tarvita omia laatikoita. Domainalias riittää.
Nimipalvelut (DNS): Oikein toteuttamamme nimipalvelut pitävät huolen siitä, että posti löytää aina perille. Voit myös ohjata postin omalle palvelimellenne ilman lisähintaa.
Operaattoritason palvelintila: Palvelimemme sijaitsevat huippuluokan tiloissa, jotka on rakennettu tätä käyttöä varten. Tilassa on varmennettu jäähdytys ja valvottu ilmankosteus.
Valvonta 24/7 Palvelimien tilatietoja seurataan reaaliaikaisella SNMP/WMI-valvontaohjelmistolla. Lisäksi ulkopuolinen laaduntarkkailija WebSitePulse.com monitoroi jatkuvasti palveluita useista Euroopan suurkaupungeista käsin, ilmoittaen poikkeamat SMS-viesteinä päivystykseen.
RAID-varmennus: Kovalevyn rikkoutuessa toinen peilattu levy jatkaa palvelimen toimintaa.
Varmuuskopiointi: Sähköposteista otetaan varmuuskopio kerran vuorokaudessa erilliselle RAID- varmistetulle varmuuskopiointipalvelimelle. Tämä varmuuskopio peilataan vielä reaaliaikaisesti kolmannelle palvelimelle.
UPS (l. varavirta): Tehokas varavirtajärjestelmä riittää usean vuorokauden sähköntarpeeseen, ja syöttää sähkövirran tasaisena palvelimille.
Kulunvalvonta: Sähköinen kulunvalvonta tallentaa kaikkien palvelinhuoneessa käyneiden henkilöiden identiteetin.
Kameravalvonta: Palvelinhuoneessa käyvien henkilöiden on syytä hymyillä.
Lukittu palvelinkaappi: Palvelin sijaitsee erillisessä avainlukitussa palvelinkaapissa. Avain tähän kaappiin on vain tärkeimmillä "avainhenkilöillämme".
Palosuojaus: Tehokas inergent-palosammutusjärjestelmä tukahduttaa tulen muutamassa sekunnissa.
Palveluun saatavilla olevat lisäpalvelut (alv. 0%):

Jättilaatikko 1000Mt: 0,99 € /kk Jättilaatikot myydään 1 kpl:n erissä.
Salasanan vaihto: 4,90 € Emme palauta olemassa olevia salasanoja. Jos hukkaat sen, joudumme luomaan uuden. Uusi salasana lähetetään ennalta sovittuun osoitteeseen. Huom! Voit vaihtaa peruskäyttäjän salasanan itse maksutta Webmailissa.
Varmuuskopion palautus: 54,90 € IMAP ympäristössä sähköposteja on palautettavissa edellisen yön varmuuskopioista, joissain tilanteissa pidemmältäkin ajalta. Palautamme kadottamasi tiedostot nopeasti. Palautamme kerralla sähköpostit uuteen IMAP -alikansioon, josta voit noutaa aarteesi. Päivittäisiä varmuuskopioita on saatavana noin 2 viikon ajalta.
Lukitun palvelun avaus: 24,90 € HUOM! Palvelu lukittuu vain, kun maksut ovat todella myöhässä. Emme koskaan lukitse palvelua esim. liikennemäärien ylityksen vuoksi.
Muistutusmaksu: 8 € Jos maksusi ovat myöhässä, lisäämme muistutusmaksun seuraavaan laskuun.
Ohjelmointi- ja konsultointityö: 74 € / tunti + alv. Jos tarvitset apua esimerkiksi asp-skriptin tai tietokantayhteyksien ohjelmoinnissa, asiantuntija on lähelläsi.
Hinnasto
alv.0%
Sopimus- ja laskutuskausi 1kk: hinta on vain 4,90 eur/kk (6,02 eur alv 24%),13,93 eur/kkKampanjatarjouksena avausmaksu 0€ (norm. 26€ alv0%). Saat .com .net tai .info- verkkotunnuksen vuodeksi veloituksetta tilatessasi tämän palvelun.

 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting