WEB-PALVELU SAFIIRI

Varmista sivustosi näkyvyys

Web-palvelu Safiiri sisältää kaikki ne peruselementit, joita yleisesti tarvitaan toimivien kotisivujen ja sähköpostien ylläpitämiseksi. Paketti soveltuu erinomaisesti uusille toimintansa aloittaville ja alle 10 hengen yrityksille.Hinnasto
alv.0%
Sopimus- ja laskutuskausi 1kk: 13,93 eur/kk
Sopimus- ja laskutuskausi 12kk: 9,90 eur/kk

Edullisimmin saat tämän webhotellipaketin tilaamalla sen 12kk:n jaksoissa, jolloin koko vuoden hinta on 146,12 € (sis. alv. 24%). Kampanjatarjouksena avausmaksu 0€ (norm. 26€ alv0%). Saat .com .net tai .info- verkkotunnuksen vuodeksi veloituksetta tilatessasi tämän webhotellipaketin.

Ominaisuudet


Näytä laajennettu ominaisuusluettelo

Hallinta: WebsitePanel - suomi, englanti
Web-palvelin: Windows 2012R2 - IIS 8.5
Levytila: 2 Gt
Postilaatikot: 10 kpl (POP3, IMAP, WebMail, SSL-salattu WebMail)
Laatikoiden koko: 500 Mt / laatikko (Nostettavissa 1000 Mt:ksi Jättilaatikko-palvelulla)
Skriptikielet: ASP.NET1, ASP.NET2, ASP.net Framework 3.5, .NET 4.5, ASP2, ASP3, PHP5.6 fastCGI
Julkaisutavat: FTP, SFTP
Varmuuskopiointi: 1 kpl / vuorokausi
Safiiri- pakettiin saatavilla olevat lisäpalvelut (alv. 0%):

Palvelu
Lisätietokannat: 9,90€/kk/tietokanta
MS Access- tietokanta
MySQL 5 -tietokanta
5 lisälaatikkoa á 200Mt: 4,90 € /kk (vuosilaskutus) 6,56 € /kk (kk-laskutus) Lisäpostilaatikot myydään 5 kpl:n erissä.
Jättilaatikko 500Mt: 0,99 € /kk Jättilaatikot myydään 1 kpl:n erissä.
Virus- ja spam-suodatus, 1-5 tiliä: 4,90 € /kk Torju virukset ja toimintaasi haittaava roskaposti jo postipalvelimelta käsin.
Virus- ja spam-suodatus, 6-10 tiliä: 8,90 € /kk
Virus- ja spam-suodatus, yli 10 tiliä: 15,90 € /kk
SmarterStats 3.0-
statistiikkapalvelu:
4,10 € /kk Erittäin monipuolinen kävijätilastointipalvelu, joka toimii webselaimella.
Oma kiinteä IP ja SSL-salaus: 39 € /kk Oma IP-osoite ja sertifikaatin asennus. Ei sisällä sertifikaattia, joiden hinnat alk. 89€ / vuosi.
Alidomain: 1,90 €/kk tai 19,90 € /vuosi Esim intra.omadomain.com, joka reititetään kotisivutilan juuressa olevaan alidomainin mukaiseen kansioon. Voit luoda toisen sivuston samaan domainiin ja kotisivutilaan.
Rinnakkaisdomain: 0€ Voit liittää kauttamme varatun toisen domain-nimen samaan levytilaan veloituksetta. Näin esimerkiksi www.omadomain.com ja www.omadomain.fi ohjaavat kävijät samaan websivustoon. Emme vastaa muualla rekisteröidyn verkkotunnuksen toimivuudesta.
Domain-reititys: 0 € Reititämme web-sivuston tai sähköpostin omalle palvelimellenne veloituksetta. Ei koske pelkkiä domainvarauksia (hinta 8€ /vuosi + alv.)
Nimipalvelu: 15 € /vuosi Nimipalvelumaksu asiakkaan itse ylläpitämille verkkotunnuksille. Lisäksi 14€/muutos.
DNS-muutokset: 14 €/muutos Huom! Nimipalvelumuutokset ovat maksuttomia verkkotunnuspalvelu- asiakkaillemme.
Salasanan vaihto: 4,90 € Emme kykene näkemään FTP-salasanaasi. Jos hukkaat sen, joudumme luomaan uuden. Uusi salasana lähetetään ennalta sovittuun faxiin. Huom! Voit vaihtaa salasanasi itse maksutta Control Panelissa.
Varmuuskopion palautus: 54,90 € Palautamme kadottamasi tiedostot nopeasti. Palautamme kerralla koko sivuston uuteen alikansioon, josta voit noutaa aarteesi. Päivittäisiä varmuuskopioita on saatavana noin 2 viikon ajalta.
Lukitun palvelun avaus: 24,90 € HUOM! Palvelu lukittuu vain, kun maksut ovat todella myöhässä. Emme koskaan lukitse palvelua esim. liikennemäärien ylityksen vuoksi.
Muistutusmaksu: 8 € Jos maksusi ovat myöhässä, lisäämme muistutusmaksun seuraavaan laskuun.
Ohjelmointi- ja konsultointityö: 74 € / tunti + alv. Jos tarvitset apua esimerkiksi asp-skriptin tai tietokantayhteyksien ohjelmoinnissa, asiantuntija on lähelläsi.
 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting