SÄHKÖPOSTIPALVELUT

Kohtuu hinnalla erittäin toimivat sähköpostit

Pääset sähköpostiisi mistä tahansa, mihin aikaan tahansa, käyttämällä suosikki selaintasi.

Tarkastele sähköpostia, kalenteria, kontakteja, tehtäviä ja muistiinpanoja olit toimistolla, tien päällä tai kotona käyttämällä selaintasi. Webmailissa on nykyaikainen ja käyttäjäystävällinen ulkoasu.

Postipalvelimen ulkoasu on yhdistelmä yksinkertaista designia täysillä toiminnallisuuksina. Palvelut ovat käytettävissä mistä tahansa missä Internet yhteys on käytettävissä.


Työskenteletpä pulpettisi ääressä tai tien päällä, käytettävissäsi on täydet synkronointi mahdollisuudet eri laitteiden kanssa.

Voit valita synkronoitavaksi sähköpostin, kontaktit, kalenterit, tehtävät ja muistiinpanot. Nämä ominaisuudet on käytettävissä monilla sähköpostisovelluksilla kuten Microsoft Outlook 13, Windows 8 Mail, Apple Mail, eM Client and Mozilla Thunderbird. Käyttäjät voivat myös synkronoida viimeisimpien Apple, Android and Windows puhelinten and tablettien kanssa Exchange Web Services, Exchange ActiveSync, CalDAV, CardDAV yhteyksien avulla.
Hinnasto
alv.0%
Sopimus- ja laskutuskausi 1kk: 13,93 eur/kk
Sopimus- ja laskutuskausi 12kk: 9,90 eur/kk

Edullisimmin saat tämän webhotellipaketin tilaamalla sen 12kk:n jaksoissa, jolloin koko vuoden hinta on 146,12 € (sis. alv. 24%). Kampanjatarjouksena avausmaksu 0€ (norm. 26€ alv0%). Saat .com .net tai .info- verkkotunnuksen vuodeksi veloituksetta tilatessasi tämän webhotellipaketin.

Ominaisuudet


Postilaatikot: 10 kpl (POP3, IMAP, WebMail, SSL-salattu WebMail)
Laatikoiden koko: 500 Mt / laatikko (Nostettavissa 1000 Mt:ksi Jättilaatikko-palvelulla)
Webmail: Voit lukea ja lähettää sähköpostia web- selaimella miltä tahansa internettiin kytketyltä koneelta.
SSL-suojattu webmail: WebMail on halutessasi SSL-salattu, joten ulkopuoliset eivät voi kaapata sähköpostin salasanaasi.
Online tilienhallinta: Voit luoda uusia sähköpostitilejä ja aliaksia, sekä vaihtaa salasanoja WebMail- liittymässä.
email-aliaksia: Voit luoda rajoittamattomasti aliaksia eli "valetilejä", joihin saapuva posti ohjataan olemassa olevaan laatikkoon. Tämä kannattaa huomioida, sillä todellisuudessa tarvittavien sähköpostitilien lukumäärä riippuu henkilöstön määrästä. Esim. myynti@omadomain.com, asiakaspalvelu@omadomain.com ja tilaukset@omadomain.com eivät tarvitse kukin omaa tiliä, jos kaikki näihin osoitteisiin tulevat viestit ohjataan pertti@omadomain.com:lle.
email-Forward: Voit ohjata saapuvan sähköpostin johonkin toiseen email-osoitteeseesi. Esimerkiksi pirkko@omadomain.com:lle lähetetyt viestit jälleenlähetetään osoitteeseen etunimi.sukunimi@jokuosoite.com
lomavastaaja: Automaattinen vastaaja, joka kertoo sähköpostin lähettäjälle ansaitsemastasi lomasta.
catch all-tili: Kaappaa kaikki verkkotunnuksellesi saapuva sähköposti, vaikka etunimessä olisi kirjoitusvirhe tai vastaanottajaa ei ole olemassa.
Autentikoiva SMTP: Autentikoivan lähtevän postin palvelimen avulla voit lähettää sähköpostia minkä tahansa internetyhteyden kautta muuttamatta sähköpostiohjelmasi asetuksia.
Domainaliakset: Mikäli haluat käyttää useita verkkotunnuksia joilla on keskenään samat sähköpostilaatikot, ei jokaiselle verkkotunnukselle tarvita omia laatikoita. Domainalias riittää.
Nimipalvelut (DNS): Oikein toteuttamamme nimipalvelut pitävät huolen siitä, että posti löytää aina perille. Voit myös ohjata postin omalle palvelimellenne ilman lisähintaa.
Operaattoritason palvelintila: Palvelimemme sijaitsevat huippuluokan tiloissa, jotka on rakennettu tätä käyttöä varten. Tilassa on varmennettu jäähdytys ja valvottu ilmankosteus.
Valvonta 24/7 Palvelimien tilatietoja seurataan reaaliaikaisella SNMP/WMI-valvontaohjelmistolla. Lisäksi ulkopuolinen laaduntarkkailija WebSitePulse.com monitoroi jatkuvasti palveluita useista Euroopan suurkaupungeista käsin, ilmoittaen poikkeamat SMS-viesteinä päivystykseen.
RAID-varmennus: Kovalevyn rikkoutuessa toinen peilattu levy jatkaa palvelimen toimintaa.
Varmuuskopiointi: Sähköposteista otetaan varmuuskopio kerran vuorokaudessa erilliselle RAID- varmistetulle varmuuskopiointipalvelimelle. Tämä varmuuskopio peilataan vielä reaaliaikaisesti kolmannelle palvelimelle.
UPS (l. varavirta): Tehokas varavirtajärjestelmä riittää usean vuorokauden sähköntarpeeseen, ja syöttää sähkövirran tasaisena palvelimille.
Kulunvalvonta: Sähköinen kulunvalvonta tallentaa kaikkien palvelinhuoneessa käyneiden henkilöiden identiteetin.
Kameravalvonta: Palvelinhuoneessa käyvien henkilöiden on syytä hymyillä.
Lukittu palvelinkaappi: Palvelin sijaitsee erillisessä avainlukitussa palvelinkaapissa. Avain tähän kaappiin on vain tärkeimmillä "avainhenkilöillämme".
Palosuojaus: Tehokas inergent-palosammutusjärjestelmä tukahduttaa tulen muutamassa sekunnissa.
Palveluun saatavilla olevat lisäpalvelut (alv. 0%):

5 lisälaatikkoa á 200Mt: 4,90 € /kk (vuosilaskutus) 6,56 € /kk (kk-laskutus) Lisäpostilaatikot myydään 5 kpl:n erissä.
Jättilaatikko 1000M t: 0,99 € /kk Jättilaatikot myydään 1 kpl:n erissä.
Virus- ja spam-suodatus, 1-5 tiliä: 4,90 € /kk Torju virukset ja toimintaasi haittaava roskaposti jo postipalvelimelta käsin.
Virus- ja spam-suodatus, 6-10 tiliä: 8,90 € /kk
Virus- ja spam-suodatus, yli 10 tiliä: 15,90 € /kk
SSL-salaus: 5 € /kk / domain POP ja IMAP
Salasanan vaihto: 4,90 € Emme palauta olemassa olevia salasanoja. Jos hukkaat sen, joudumme luomaan uuden. Uusi salasana lähetetään ennalta sovittuun osoitteeseen. Huom! Voit vaihtaa peruskäyttäjän salasanan itse maksutta Webmailissa.
Varmuuskopion palautus: 54,90 € IMAP ympäristössä sähköposteja on palautettavissa edellisen yön varmuuskopioista, joissain tilanteissa pidemmältäkin ajalta. Palautamme kadottamasi tiedostot nopeasti. Palautamme kerralla sähköpostit uuteen IMAP -alikansioon, josta voit noutaa aarteesi. Päivittäisiä varmuuskopioita on saatavana noin 2 viikon ajalta.
Lukitun palvelun avaus: 24,90 € HUOM! Palvelu lukittuu vain, kun maksut ovat todella myöhässä. Emme koskaan lukitse palvelua esim. liikennemäärien ylityksen vuoksi.
Muistutusmaksu: 8 € Jos maksusi ovat myöhässä, lisäämme muistutusmaksun seuraavaan laskuun.
Ohjelmointi- ja konsultointityö: 74 € / tunti + alv. Jos tarvitset apua esimerkiksi asp-skriptin tai tietokantayhteyksien ohjelmoinnissa, asiantuntija on lähelläsi.
 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting