Sano viruksille näkemiin

Sähköpostin välityksellä leviävät virukset ja roskaposti ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti. Suojaamattomalle tietokoneelle merkittävää tuhoa aiheuttavat sähköpostivirukset ja sähköpostin käyttöä hidastavat roskapostit on mahdollista torjua jo postipalvelimella.Tilaaminen

Palvelu tilataan webhotellipaketin tilauksen yhteydessä. Jos haluat liittää palvelun olemassa olevaan webhotellipakettiin, lähetä meille viesti tästä. Palvelun toimitusaika on vain muutamia minuutteja.

Helppo käyttöönotto

Aktivoimme palvelut, jonka jälkeen ne turvaavat sähköpostiliikeen automaattisesti. Virustorjunnan osalta sinun ei tarvitse tehdä lainkaan muutoksia sähköpostiohjelman asetuksiin.

Roskapostin suodatus

Roskapostin suodatuspalvelu tarkastaa saapuvat sähköpostit roskapostien varalta. Tällä hetkellä tarkastus suodattaa noin 99% roskaposteista.

 • - Roskapostiksi todettujen viestien otsikkoon lisätään sana [**SPAM**].
 • - Voit lajitella roskapostin halutulla tavalla käyttämällä sähköpostiohjelmasi lajittelusääntöjä.
 • - Voit myös suorittaa koko verkkotunnusta koskevia lajittelusääntöjä helppokäyttöisessä suomenkielisessä webmail- käyttöliittymässä.
 • - Jos haluat ohjata kaikki verkkotunnuksen roskapostit erilliseen spam-laatikkoon, asiakaspalvelumme luo mielellään siihen tarvittavat lajittelusäännöt.

Virustorjunta

Virustorjuntapalvelussa kaikki verkkotunnuksellenne lähetetyt sähköpostit ohjataan automaattiseen virustarkastukseen ennen viestin toimitusta kohdelaatikkoonsa. Jos tarkastuksessa havaitaan virus, viesti tuhotaan välittömästi. Viruskuvaukset päivitetään kahden tunnin välein, joten heti, kun kuvaukset löytyvät torjuntajärjestelmästä, virus tunnistetaan.


 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting