Verkkolevy

Tiedostojen jakaminen ja käyttäminen internetin yli on nyt paitsi helppa ja turvallista, myös edullista!

Verkkolevy on turvallisessa tietoliikennekeskuksessa sijaitseva varmistettu levytila tiedostoillesi. Verkkolevy lisätään Windowsiin omaksi levyasemakseen, jolloin sitä voi käyttää samalla tavalla kuin paikallista tai lähiverkon levyasemaa. Verkkolevy on turvallinen, sillä tietoliikenne salataan yleisesti hyväksytyn ssh- tunneloinnin avulla. Samaan lopputulokseen on perinteisesti päästy erilaisilla VPN-tekniikoilla, mutta niiden hintataso on aivan toisenlainen kuin verkkolevyllä.

Asiakirjat pilvessä
Verkkolevy soveltuu erinomaisesti liikkuvan toimiston tiedostopalvelimeksi. Sen avulla saat tärkeät dokumentit koneellesi missä päin maailmaa tahansa, ja voit muokata niitä aivan kuin ne sijaitsisivat omassa lähiverkossasi. Verkkolevy soveltuu myös tiedostojen jakamiseen, nyt voit unohtaa ylisuuret sähköpostiliitteet ja turvattomat ftp- siirrot ikiajoiksi.

Helppo ja nopea asennus
Verkkolevyn käyttöön vaadittavan ohjelmiston lataus ja asennus vie vain 5 minuuttia. Saat tilauksen yhteydessä yksityiskohtaiset kuvitetut käyttöönotto-ohjeet. Käytettävissäsi on myös asiakaspalvelumme sähköposti- ja puhelintuki, joka auttaa mielellään asennuksessa.

  Lataa WebDrive for Windows 32-bit tästä
  Lataa WebDrive for Windows 64-bit tästä
Hinnasto (alv 0%)
    Verkkolevy 10  Verkkolevy 25  Verkkolevy 50  Verkkolevy 100
 Ohjelmisto  59 € / tietokone  59 € / tietokone  59 € / tietokone  59€ / tietokone
 Levytila  10 GB  25 GB  50GB  100GB
 Verkkoliikenne  10Gt/kk  25Gt/kk  50Gt/kk  100Gt/kk
 Hinta 12 kk  99,90 €/vuosi  239 €/vuosi  459 €/vuosi  859 €/vuosi
 Hinta 1 kk  9,90 €/kk
 23,90 €/kk
 45,90 €/kk  85,90 €/kk


Tee tilaus
 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting