VERKKOTUNNUKSET


Verkkotunnus eli domain - Webhotellin lisäksi organisaationne tarvitsee verkkotunnuksen eli domainin, jonka tulisi olla mahdollisimman helposti muistettava ja toimintaanne kuvaava. Foral hoitaa rekisteröintiprosessin puolestanne webhotellitilauksen yhteydessä.Ne pienet erot suuret erot...
 1. Varaamme poikkeuksetta domainin asiakkaamme nimiin. Jotkut palveluntarjoajat varaavat nimen tarkemmin tutkittuna itselleen.

 2. Kauttamme hankituille, ylläpitämillemme verkkotunnuksille nimipalvelut ja nimipalvelumuutokset sisältyvät hintaan.

 3. Huolehdimme verkkotunnuksen uusinnasta ajallaan, varmistaen noin kaksi kuukautta etukäteen uusintatarpeenne. Meillä ei verkkotunnuksen uusintarekisteröinti "unohdu".

 4. Käytämme varaamasi verkkotunnuksen reititykseen omia, Suomessa sijaitsevia nimipalvelimiamme. Tällöin viive websivuston pyytämisen ja vastauksen välillä on mahdollisimman pieni.

 5. Nimipalvelimemme vastaavat ainoastaan kauttamme varattuja domaineja koskeviin kyselyihin. Täten tuhannet laajakaistakäyttäjät eivät hidasta palvelua.

 6. Voit liittää yhteen webhotellipakettiin lisämaksutta niin monta kauttamme varattua verkkotunnusta kuin haluat.

 7. Mikäli haluat siirtää verkkotunnuksesi teknisen ylläpidon toiselle palveluntarjoajalle, vastaamme viivytyksettä tämän tekemään siirtopyyntöön. Tämä tietenkin edellyttää, että olet suorittanut avoinna olevat maksut.

Domainin siirto on helppoa
Verkkotunnuksen teknisen ylläpidon siirtäminen Foralille on vaivatonta. Huolehdimme siirron edellyttämästä "paperisodasta" puolestanne.

.fi - domainit
Siirtoon tarvitaan Viestintäviraston lähettämä valtuutusavain. Siirtyminen kestää yleensä alle vuorokauden. Veloitamme siirtymisestä 22 € + alv.

 • Kuka voi hakea
 • Mitä voi hakea
 • Verkkotunnuksen uusiminen
 • Verkkotunnuksen siirtäminen
 • Verkkotunnuksen irtisanominen
Lue lisää artikkelitietokannastamme

.com, .net, .info, .biz ja .org - domainit

Suoritamme domainille ns. rekisterinpitäjän siirron, josta lähtee sähköpostilla vahvistuspyyntö sekä domainin omistajalle että nykyiselle palveluntarjoajallesi. Mikäli molemmat vastaavat myöntävästi 5 vuorokauden sisällä, siirto tapahtuu alle 10 vuorokaudessa. Pahimmillaan siirtoon voi kuitenkin kulua yli 30 vuorokautta, joten älä irtisano nykyistä palveluntarjoajaasi heti ensitöiksesi. Siirtyminen maksaa 27,87 € + alv, mutta domainisi rekisteröintiaikaan lisätään yksi vuosi.

Jos olet itse domainin tekninen ylläpitäjä
Riittää, kun voit määrittää domainisi nimipalvelimiksi Foralin nimipalvelimet. Ota hotellitilauksen yhteydessä yhteyttä asiakaspalveluumme. Emme vastaa domainin toimivuudesta, mikäli käytät rekisterinpitäjän tarjoamaa nimipalvelua.
 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting