TILAA WEB -PALVELU

  * = pakollinen tieto 
Verkkotunnuksen rekisteröintitapa Ruksaa alla oleva valintalaatikko, mikäli verkkotunnus on jo varattu sinulle, ja haluat sen toimivan uuden webhotellipakettisi yhteydessä.

 Verkkotunnus on aiemmin rekisteröity
Verkkotunnus  .
Kirjoita rekisteröitävän/siirrettävän verkkotunnuksen nimi ylläolevaan kenttään ja valitse pääte listasta.  * 
Tilattava palvelu Valitse haluamasi webhotellipalvelu. Mikäli et tiedä mikä palvelu sopisi parhaiten, Safiiri Windows on laadukas peruspaketti, jonka voi vaihtaa myöhemmin lisämaksutta isompaan.

*

Jälleenmyyjä / tarjouskuponki Mikäli olet jälleenmyyjä tai sinulla on tarjouskuponki, ilmoita jälleenmyyjätunnus/ kupongin tarjouskoodi tässä:
  
Sähköpostiosoitteet Kirjoita haluamasi sähköpostiosoitteet allekkain. Osoitteen loppuosaa ei tarvitse kirjoittaa. Mikäli haluat useamman osoitteen samaan postilaatikkoon, kirjoita ne samalle riville erotettuna pilkulla (esim. matti, matti.meikalainen, johtaja).

Huom! Mikäli olet siirtämässä palvelua muualta, ilmoita kaikki olemassa olevat sähköpostiosoitteet, muuten ne eivät toimi jatkossa!

Mikäli haluat postisi kulkevan jatkossa muulle kuin Foral Design Oy:n postipalvelimelle, ilmoita kenttään minne posti ohjataan (MX-tietue).

 
Sähköpostiosoitteita voi lisätä veloituksetta myös myöhemmin Foral WebMail- käyttöliittymässä, tai asiakaspalvelun kautta.
Lisälaatikot á 200Mt Webhotellipaketteihin sisältyy sähköpostilaatikoita seuraavasti:
ASP.net- palvelu Rubiini: 20 kpl, á 200 Mt
Web- hotellipalvelu Safiiri: 10 kpl, á 200Mt
Lisäpostilaatikot myydään 5 kpl:n erissä.
Lisäerän hinta vuosisopimuksella 4,90€ /kk + alv
Lisäerän hinta kuukausisopimuksella 6,56€ /kk + alv
Tilaan lisäeriä kpl.
Jättilaatikot Jättilaatikko on tarkoitettu paljon sähköpostia käyttävälle, ja siihen sisältyy 300Mt tilaa. Jättilaatikot myydään 1 kpl:n erissä.

Jättilaatikon hinta 0,99€ /kk + alv
Tilaan jättilaatikoita  kpl.
Virustorjunta ja
roskapostin suodatus
 Virus- ja spam-suodatus, 1-5 laatikkoa: 4,90 € /kk + alv
 Virus- ja spam-suodatus, 6-10 laatikkoa: 8,90 € /kk + alv
 Virus- ja spam-suodatus, yli 10 laatikkoa: 15,90 € /kk + alv
SmarterStats- kävijätilastointi Tilaan SmarterStats- kävijätilastointipalvelun: 4,10 € /kk + alv
Sitebuilder- julkaisujärjestelmä Tilaan Sitebuilder- julkaisujärjestelmän: 4,10 € /kk + alv
Tilaajan tiedot Huom! Ole erityisen huolellinen yhteystietojesi osalta. Varmistu myös olemassa olevan sähköpostiosoitteesi oikeellisuudesta.

Yrityksen tai yhteisön päätoiminimi:
*

Y-tunnus tai yhdistysrekisterinumero:
*

Hallinnollinen yhteyshenkilö:

  Nimi: *
  Sähköpostiosoite: *
  Puhelin: *
  Fax:

Laskutusosoite. Lähetämme myös tilausvahvistuksen salasanoineen tähän osoitteeseen:

  Katuosoite: *
  Postinumero: *
  Postitoimipaikka: *

Lisätietoja Kirjoita tähän mahdollisia lisätietoja tilaustasi koskien, esim. mahdollisesti useampia varattavia verkkotunnuksia, teknisiä kysymyksiä jne.

 
 

 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting