YHTEYSTIEDOT

Sijaintimme

Osoite:
Planeetta Internet Oy
Mannerheimintie 105
00280 Helsinki
FINLAND
Puhelin: 010 5251 440
asiakaspalvelu@planeetta.net
Planeetta Internet Oy on ostanut Foral Design Oy:n webhosting liiketoiminnot
Planeetta Internet Oy on ostanut Foral Design Oy:ltä webhosting-liiketoiminnot. Liiketoimintakaupan myötä Foral Designin hosting-asiakkaat siirtyvät Planeetta Internetille.

Liiketoimintakauppa ei edellytä teiltä mitään toimenpiteitä. Sopimukset siirtyvät sellaisinaan Foral Designiltä eikä hintoihin tule muutoksia. Kaupalla ei ole vaikutusta palveluidenne toimintaan. Kaupan myötä myös Foral Designin henkilöstöä siirtyy Planeetan palvelukseen, joten palveluista vastaavat osin samat ihmiset kuin tähänkin asti.

Planeetta Internet Oy

Asiakaspalvelu arkisin klo 9 – 17
Puhelin: 010 5251 440
Puheluiden hinnat (sis. ALV 24 %): Kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

www.planeetta.fi


Tekninen tuki
Ongelmatilanteissa ja teknisissä kysymyksissä saat apua helpoiten HelpDeskin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[ät]planeetta.fi

Muista mainita verkkotunnuksesi nimi sekä kuvaus ongelmatilanteesta mahdollisine virheilmoituksineen ja kellonaikoineen.

Lain 21 §:n mukainen yhteyspiste
Tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisesta annetun lain 21 §:n mukainen yhteyspiste

Planeetta Internet Oy Y-tunnus: 1753494-9
Mannerheimintie 105, 00280 Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
email: asiakaspalvelu[ät]planeetta.net Alv. rek.
 • Web- hotellipalvelu Safiiri
  9,90 € / kk / alk.
  Suosittu web-hotellipalvelu Safiiri on yrityksille ja yhteisöille kehittämämme helppokäyttöinen kotisivu- ja email- palvelukokonaisuus, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi sisältää nopean, asiantuntevan ja ystävällisen asiakastuen.
 • NET- hostingpalvelu Rubiini
  27,90 € / kk / alk.
  .NET- hostingpalvelu Rubiini on yrityskäyttöön kehitetty järeä shared hosting- palvelu, joka sisältää kaiken mitä webhotellilta voit toivoa.
 • ManagedServer- dedikoidut palvelimet
  199 € / kk / alk.220,99 €
  ManagedServer on asiakkaamme käyttöön kokonaan varattu eli dedikoitu Dell R -sarjan& Microsoft Windows 2012 R2- palvelin, jota hallitset omalta työpöydältäsi käsin, apunasi käytettävyyteen ja turvallisuuteen perehtynyt asiantuntijatiimimme.
 • Virtualipalvelimet
  79 € / kk / alk.102,99 €
  Managed HyperV- palvelun ansiosta fyysisen palvelinlaitteiston hankintakustannukset jäävät historiaan. Virtuaalipalvelin on osa foralin järeää virtualisointijärjestelmää, mutta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin erillinen fyysinen palvelin.
 • Platinum- sähköpostipalvelu
  4,90 €/ kk / alk.9,90 €
  Asiakkaidemme pitkään odottama sähköpostiratkaisu on täällä! Saat nyt lähes kaikki Exchance- ominaisuudet alle puoleen hintaan! Platinum- sähköpostipalvelu on kustannustehokas ratkaisu yrityksen kommunikaatioon ja tiedonjakoon.
 • Onlinebackup.fi
  4,00 € / kk / alk.6,90 €
  Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
 • SQL -server palvelut
  19,90 € / kk / alk.26,90€
  Varmista websivustosi skaalautuvuus
  .NET hostingpalvelu Rubiiniin ja Managed- palvelinratkaisuihin yhdistettävissä oleva MS SQL Server 2014- tietokantapalvelu takaa äärimmäisen nopeuden ja korkean skaalautuvuuden tietokantapohjaisille websivustoille.
 • RemoteDescTop server
  160 €/ kk / alk.200 €
  Remote Desktop Hosting mahdollistaa niin kaupallisten kuin itse tuotettujen windows- sovellusten ajamisen etäkäyttöikkunassa internetin yli. Palvelu turvaa liiketoiminnan niin konttorilla kuin etätyöpisteissä, vähentäen samalla palvelimiin, infrastruktuuriin ja lisensointiin liittyviä investointi- ja ylläpitotarpeita.

Hosting